Prima pagina » Permise de conducere » Anunturi


ANUNTURI

      În Monitorul Oficial nr. 15 din 6 ianuarie 2017, a fost publicată Legea nr.1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative care abrogă începând cu data de 01.02.2017, prevederile OUG nr. 9/2013  privind timbrul de mediu pentru autovehicule, precum şi prevederile Legii nr. 117/1999 privind taxele extrajudiciare de timbre .

      Astfel în conformitate cu prevederile art. VI,  art. XII şi ale art. XVI din Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative,  începând cu data de 01.02.2017 la efectuarea înmatriculării, transcrierii  dreptului de proprietate asupra unui vehicul, autorizării provizorii pentru probe precum şi la examinarea în vederea obţinerii permisului de conducere, nu se va mai solicita dovada plăţii, pentru:

  • Taxele pentru examinare a conducătorului de autovehicule în vederea obţinerii permisului de conducere;
  • Taxele de înmatriculare a autovehiculelor şi remorcilor, autorizare provizorie de circulaţie şi autorizare de circulaţie pentru probe.

      La înregistrarea cererilor persoanelor fizice sau juridice privind furnizarea unor date din Registrul naţional de evidenţă a permiselor de conducere şi a vehiculelor înmatriculate şi din registrele judeţene şi al municipiului Bucureşti de evidenţă a permiselor de conducere şi a vehiculelor înmatriculate, nu se va mai solicita dovada plăţii taxei de furnizare date.  

Trafic
Vizitatori: 2625628, online: 73
Actualizat in - 01/31/2017, la ora 08:34; de catre: Administrator